Londonguide.

Islington

Butikker, antikviteter, barer

Upper Street

Islington har gennem de sidste 10 år udviklet sig fra at være et nedslidt byområde til at være et relativt dyrt “in” sted. Gode muligheder for at finde spændende butikker. Desværre er prisniveauet fulgt med op i takt med at området er blevet lidt mere mondænt. Men der er mulighed for at gå på indkøb i lidt roligere og overskueligere omgivelser end de klassiske steder på Oxford Street og i SOHO. Islington er et godt bud, hvis man kigger efter små og store ting til hjemmet eller specielle gaver. Start ved Angel Underground Station og gå mod nord op ad Upper Street på den østlige side (samme side som undergundsstationen). “Islington High Street”, er en parallelgade til hovedgaden Upper Street, og man møder den ca. 100 m fra undergrundsstationen. Gå ind i gaden og nyd butikkerne og tilbudene. Fortsæt op i “Camden Passage”. Der er et par gode pubs på strækningen.

Daniel Libeskind Daniel Libeskinds tilbygning

Hvis man har mod på en lidt længere tur kan man fortsætte op ad venstre side af Upper Street. Der er et par antikvitekshandlere på vejen. Fortsæt op til Holloway Road og fortsæt langs Holoway Road på venstre side. Man er nu lidt længere ude og i et mere fattigt kvarter. Der er stadig et par antikvitetshandlere på vejen. Fortsæt op til London Metropolitan University, på modsatte side af vejen ud for vejen Eden Grove, og se Daniel Libeskind’s karakteristisk tilbygning.

Se kortet


View Islington, London in a larger map

There are no responses yet

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments