Londonguide.

Richmix

Officiel støtte og identitet  til etniske grupper

Mandag var Bank Holiday her i England. Da vi ikke havde planlagt en weekend væk fra byen, forsøgte vi først at besøge Spittafield Market, som var lukket; senere Whitechappel Gallery, som også var lukket.
Smådesperat kom vi i tanker om at der vist var en biograf på Bethnal Green Road. Det viste sig at være meget mere end det. Vi så filmen “In the Loop”, som er udmærket.

Richmix er et kulturhus for the BAME = Black, Asian and Minority Ethnic

Richmix: 35 – 47 Bethnal Green Road, London, E1 6LA

richmix02.jpg

Citat fra deres formål:

Rich Mix’s mission is to create and celebrate work from BAME and marginalised communities and to encourage, nurture, grow and explore the cultural and creative talent of all people through a vibrant, dynamic celebration of entrepreneurship, utilising the creative industries and artistic expression as its foundations.

Og det er ikke et lille baghus – det er et nyt 5.700 kvadratmeter kulturhus med biografer, scener, øverum, undervisningslokaler, café osv.

Huset arrangerer kulturaktiviteter i en blanding mellem performances fra lokale gruppe og arrangementer af inviterede britiske og internationale kunstnere, der har en etnisk identitet.

richmix

Huset har selvstændige aktiviteter og arrangerer aktiviteter i samarbejde med andre, som den lokale kommune (Tower Hamlet) og andre kulturinstitutioner i Østlondon.

Fedt – et eksempel på hvorledes man kan støtte og udvikle de positive kræfter i et multikulturelt samfund.

There are no responses yet

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments