Londonguide.

Borough Market

Marked for kvalitetsråvarer til madlavning

Åben torsdag – lørdag.

Borough Market er et unikt fødevare-marked med specialiteter og råvarer. Ud over råvarer er det et rigt udvalg af tilberedte engelske specialiteter, som f.eks. pies, marmelader og syltede produkter. Kvaliteten er høj – markedet anses af nogle for det bedste marked af sin art i Storbritanien – og priserne er derefter. Der er et par gode cafeer og pubs i forbindelse med markedet.

Borough Market er een af de ældste (måske det ældste) marked i London. Markedets dramatiske historie kan spores tilbage til år 1014. Placeringen skyldes den første bro over Themsen – London Bridge -som ligger lige ved siden af. Markedet var i mange år på selve broen. Siden 1870 er markedet dækket af et victoriansk støbejern-glas tag.

Markedet er absolut et besøg værd. Tate Modern og Shakespeares teater – “The Globe” – ligger lige i nærheden, så man kan kombinere besøgene.

Undergrundsstationen “London Bridge” ligger lige ved siden af. Denne station er relativ stor. Benyt den sydlige udgang op til Borough High Street. Markedet ligger på Stoney Street, mellem Borough High Street og jernbanen, der kører i 2. sals højde. Markedet er overdækket og åbent ud til Stoney Street.

Kort


View Borough Market in a larger map

Markedets hjemmeside.

There are no responses yet

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments