Londonguide.

The Hayward Gallery

Museet har skiftende udstillinger af moderne kunst.

Museet er arkitektonisk markant. The Hayward Gallery er en del af “The South Bank Centre”; oprindeligt bygget i 1951, som et symbol på rejsningen efter 2. verdenskrig.

I 1968 blev centeret udvidet med bl.a. The Hayward Gallery; tegnet af Hubert Bennett ( Daværende leder af “The Department of Architecture and Civic Design of the Greater London Council”). Bygningen er et fint eksempel på “Beton Brutalisme” og har altid været kontroversiel. Museet præsenterer kunsten godt; men har ikke den overvældende plads til publikumsaktiviteter, som kendetegner nyere større museer; og som Tate Modern er godt eksempel på.

Ligger i Southwark. Se forslag til gåtur.

The Hayward Gallerys hjemmeside.

There are no responses yet

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments