Londonguide.

White Cube – Hoxton

White Cube – Hoxton

White Cube er et mindre og meget interessant galleri i et spændende miljø. Oftest præsenteres moderne kunst af yngre kunstnere.

I London har White Cube gallerier på Mason’s Yard, i Duke Street og på Hoxton Square. Den oprindelige idé bag galleriet var at give en enkelt kunstner mulighed for at skabe en sammenhængende udstilling på begrænset plads. Oftest er det relativt ukendte; men etablerede kunstnere, som får en mulighed for at markere sig.

White Cube, Hoxton

White Cube, Hoxton

White Cube, Hoxton ligger i “Shoreditch”, hvor Østlondon grænser til The City. Museet er altid et besøg værd. Der er ingen publikumsfaciliteter eller cafeteria; men ligger på Hoxton Square med masser af mindre cafeer.

Se forslaget til gåtur.

White Cubes hjemmeside.

There are no responses yet

Leave a Reply

RSS for Posts RSS for Comments