Ny blog

Jeg har flyttet alle indlæg og kommentarer om Science Fiction til min nye blog: Gadget Kultur.

Alle opdateringer og nye indlæg om dette emne vil sker der.

Gadget-Kultur

Den nye blog indeholder indlæg om IT, science fiction, kultur og samfund

Så det handler om fremtiden, forudsigelserne og hvilken rolle IT og teknik har for os. Der vil være indlæg som fokuserer på et enkelt emne; og der vil også være indlæg, som mere analyserende forsøger at kommentere på tværs de aktuelle hændelser, de historiske erfaringer og forfatteres syn på den teknologiske udvikling.

Jeg har i det meste af mit arbejdsliv set teknikere og visionære folk kæmpe med IT, der endnu ikke var klar til det, som de forsøgte at gøre; og jeg set ledere i store virksomheder fejlinvestere, fordi de var bedre til regneark, end faktisk at forstå kernen i den IT-forandring de forsøgte at gennemføre. Projektledelse i IT-projekter er stadig svær, og medfører som bekendt spild af ressourcer.

Sciencefiction-forfattere skriver om fremtiden og forudser fremtiden også med skiftende held – deres forudsigelser er  præget af deres egen tid. Som sciencefiction-forfatter er man imidlertid frigjort fra umiddelbare praktiske, eller tekniske hindringer og farver udviklingen ud fra en optimitisk, eller pessimistisk forventning om samfundets udvikling.

Kommentarer og indlæg er velkomne!

Espresso kaffe

Jeg vil bevare denne blog med fokus på espresso kaffe. Nye indlæg er i støbeskeen.

 

Erik

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.