Kyllingevingesuppe

Ingredienser

4 – 5 personer.

  • 6 – 8 kyllingevinger
  • 3 tørrede milde chillifrugter
  • 1 porre
  • 5 tykke gulerødder
  • Hvid, ikke-for-stærk rodfrugt, f.eks. ½ kålrabi eller 4 middelstore kartofler
  • Peber
  • Basilikum.

Tilberedning

  1. Evt. rester af fjer og dun fjernes fra kyllingevingerne
  2. Kyllingevingerne, chillifrugterne basilikummen og peberet puttes i stor forvarmet gryde
  3. Det hele svitses ved høj varme. Fortsæt til vingerne alle er pletvis brune, uden at være svedne
  4. Hæld vand i gryden til vingerne er næsten dækkede og skru ned for varmen
  5. Vingerne simrer, mens grøntsagerne tilberedes
  6. Grøntsagerne rengøres og snittes i småstykker – tykkelse af halv fingerbredde
  7. Grøntsagerne kommes i gryden, og der suppleres med vand, så det hele er lige dækket
  8. Det hele simrer videre med låg på i ca. 1½ time
  9. Smag til med salt.

Servering

Server med brød eller flutes.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.