Løgtærte

Ingredienser

Mængderne i denne opskrift svarer til en tærteform med diameter på ca. 32 cm.

Tilberedning

  1. Tærtedejen tilberedes og forbages (klik her for at se hvorledes)
  2. Løgene snittes i foodprocessor (eller i snittes til ringe manuelt)
  3. Løgene svitses/sauteres i pande. Moderat til stærk varme. løgene skal være bløde og gennemsigtige – ikke brune. Giv det lidt tid. En del vand skal dampes ud af løgene i denne proces
  4. Løgene lægges i den forbagte tærtedej
  5. Creme fraiche, æg, hvidløg, muskatnød og mel blendes i foodprocessor og hældes over løgene
  6. Revet ost drysses evt. over
  7. Den anden halvdel af tærtedejen rulles og lægges forsigtigt på og trykkes ned langs randen af tærteformen
  8. Ægget piskes med gaffel på lille tallerken og pensles på overfladen
  9. Bages 45 minutter ved 190 grader.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.