Rød Linsesuppe

Linserne skal sættes i blød dagen før. Suppen er vegatarisk.

Ingredienser

  • 150 g røde linser
  • 2 l bouillon (anvend grøntsagssuppe fra tidligere eller grøntsagsboullionterninger)
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 løg
  • 1/4 selleri
  • Kørvel.

Tilberedning

  1. Linserne sættes i blød natten over
  2. Gulerødder og selleri rives groft
  3. Løgene skæres i tynde skiver
  4. Kørvelen klippes
  5. Bouillonen bringes i kog med linserne og grøntsagerne tilsættes
  6. Retten småkoger ca. 30 min.

Servering

Serveres med groft brød og eller udhulet tomat med hytteost (klik og se opskriften).

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.