Opdateringer med fotos fra Vandborg Kirkegård

For et par uger siden havde jeg mulighed for at besøge Vandborg Kirkegård. Kirkegården er, som altid, meget velholdt. Jeg tog et par fotos, som er tilføjet dels til siden om Mads Musholm og dels til siden om Skidengaard. I forbindelse med Haralds begravelse i 2006 blev hans far og mors gravsten og Marens gravsten samlet, så de sammen med Haralds gravsten udgør en lille firkantet ø ved sydsiden af selve kirken. Erik Skov Bertelsen og Anna Bertelsens gravsteen er fredet og er udført af billedhuggeren Torwald Westergaard.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne webside benytter kun cookies nødvendige for beskyttelse af siden og brugerne.